CATEGORII

Produsele pot fi cumparate din magazinul nostru din Bucuresti, Strada Dimitrie Gerota 1.

Contact:

074950 3333

magazin@stereoplanet.ro


LUNI - VINERI

10.00 - 17.00


TOATE produsele se vand doar NOI, SIGILATE.

NU vindem produse "resigilate" intrucat NU ne adresam unei clientele care foloseste gratuit produsele spre a le returna si NU avem "resigilate" pe cale de consecinta.

Singurele produse "desfacute" (open box) sunt cele care sunt expuse in magazin, vanzarea lor avand loc DOAR in magazin, cu acordul si la cererea clientului.

TOATE produsele se vand NUMAI cu factura fiscala.

We DO NOT accept orders with shipping outside Romania.

TOATE produsele se vand numai cu GARANTIE in conformitate cu legislatia in vigoare.
Cu exceptia unor accesorii sau consumabile asa cum sunt prevazute in legislatia in vigoare.

Orice disputa legala referitoare la orice produs cumparat se refera la si poate fi judecata doar dupa legislatia in vigoare aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 

Pentru a afla modalitatile de plata accesati optiunea Cum Platesc?

Pentru a afla modalitatile de livrare, accesati optiunea Cum se Livreaza?

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
 

STEREO PLANET SRL  considera (in raport cu cumparatorul) nula si fara valoare comerciala si / sau juridica orice rezervare primita online anterior sau ulterior cumpararii (si / sau testarii) produselor direct din magazinele noastre.
"Dublarea" cumparaturilor efectuate in magazinele noastre de rezervari online pe aceleasi produse (cumparate in / din magazinele fizice) nu confera niciun drept cumparatorilor referitor sau relationat la Ordonanta de urgenta nr. 34/2014.

Magazinul nostru este un magazin fizic si nu un magazin online.

Rezervarile care au fost cumparate de la sediul nostru, magazinele noastre nu sunt considerate comert la distanta.

Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre STEREO PLANET SRL, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Invocarea necunoasterii produsului, specificatiilor produsului sau utilitatii produsului de catre client, NU obliga STEREO PLANET SRL la primirea returnarii niciunui produs vandut. STEREO PLANET SRL nu isi asuma nicio raspundere in astfel de cazuri invocate de clienti si NU primeste produsele inapoi din aceste cauze.

 

Cum platesc si cand platesc?

Ordin de Plata (OP) - in cazul persoanelor juridice dar si in cazul persoanelor fizice care au un cont deschis la orice banca.

Plata CASH direct in magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii care cumpara personal produsele din magazinele STEREO PLANET din Bucuresti.

Plata cu CARD direct in magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii care cumpara personal produsele din magazinele STEREO PLANET din Bucuresti.

Plata produselor rezervate se va face inaintea cumpararii (iesirii) din magazin, urmand sa primiti factura si bon fiscal (si de card / pos, dupa caz).

In cazul importurilor speciale, avansul platit de client va fi cuprins intre 30% si 100% din valoarea comenzii speciale, functie de produs, termen de livrare, relatie comerciala existenta intre noi si clientul respectiv (client fidel sau client nou).

In cazul in care clientul - persoana fizica sau juridica - refuza produsul / produsele pentru care a platit avans si, implicit, refuza plata restului sumei aferente produsului / produselor comandate (si care fac subiectul unui import special) isi asuma pierderea avansului si renunta la orice pretentie ulterioara directa sau indirecta la primirea acestuia.

Clientul care refuza primirea si plata integrala a unui produs adus pe import special, este de acord sa plateasca o suma egala cu cea care constituie acel avans, sub forma de daune - interese firmei STEREO PLANET SRL, pentru denuntarea unilaterala a contractului.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Datele de identificare ale firmei STEREO PLANET SRL:

STEREO PLANET SRL

J40/12272/2012
 
RO30820525
 

Sediu:

Dimitrie Gerota 1, Bucuresti

Capital Social: 200 RON

CONT BANCAR:

RO77OTPV130001379590RO01

OTP BANK ROMANIA
 

Cum se Livreaza?

www.STEREOPLANET.ro este o interfata online de prezentare - apartinand STEREO PLANET SRL.


Livrarea se efectueaza in magazin intre 24 si 72 de ore de la data confirmarii rezervarii.

Livrare direct din magazinele STEREO PLANET - pentru toti clientii din Bucuresti si Ilfov dar si pentru toti clientii din restul tarii care doresc sa cumpere personal produsele din magazinele noastre.


Garantie

Produsele expuse spre vanzare de STEREO PLANET au garantie in conformitate cu OUG 140/2021 si valabila pe tot teritoriul Romaniei.
Exceptie de la perioada de garantie indicata fac produsele sau accesoriile la care nu este necesara
prezenta acesteia, in aceasta categorie intrand cabluri, stand-uri audio / video si accesorii aferente lor, anumite casti sau alte accesorii specifice anumitor produse expuse pe site. 

Conditiile de acordare a garantiei sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Garantia este onorata de catre unitatea de Service inscrisa pe spatele fiecarei garantii.

Toti clientii care au orice nedumerire sau intrebari despre Garantie si / sau Service au obligatia sa informeze in scris
STEREO PLANET prin email sau corespondenta postala, pentru a fi directionati catre adresa corecta si
a se indeplini conditiile acordarii garantiei produselor conform legislatiei in vigoare.
Orice alta comunicare sau reclamatii ulterioare nu sunt luate in considerare daca nu exista o comunicare scrisa intre parti.

Garantia nu este transmisibila si se acorda numai cumparatorului ale carui date de identificare sunt trecute in factura, respectiv garantie (serial number).

Garantia este valabila NUMAI in original si NUMAI cu stampila
STEREO PLANET in original.

Garantia este onorata NUMAI de service-ul autorizat.

Pentru piese de schimb post garantie sau reparatii post garantie puteti contacta NUMAI service-ul autorizat, direct,
STEREO PLANET nefiind implicata in niciun fel in aceste cazuri.

Pentru reclamatii ne puteti contacta la
contact@stereoplanet.ro

Va dorim sa va bucurati de produsele cumparate de aici si sa nu aveti niciodata nevoie sa folositi certificatul de garantie!


Nota:

Societatea Comerciala STEREO PLANET SRL, detinatoarea interfetei online de prezentare www.STEREOPLANET.ro, duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. STEREO PLANET SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea rezervarii in vederea cumpararii si facturarii in magazin).  
STEREO PLANET SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa Dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dvs. explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, STEREO PLANET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Scopul colectarii datelor este emiterea facturilor si chitantelor fiscale catre / pentru clientul magazinului nostru conform legislatiei fiscale in vigoare. 


Queries: 57, Total time: 13.548 ms [By time] [By id] [By file]
1 (0.229)
SELECT *
FROM store
WHERE store_id = 0
/home/stereoplanet/public_html/index.php:112
2 (0.924)
SELECT *
FROM setting
WHERE store_id = '0' OR store_id = '0'
ORDER BY store_id ASC
/home/stereoplanet/public_html/index.php:122
3 (0.122)
SELECT *
FROM language
WHERE status = '1'
/home/stereoplanet/public_html/index.php:203
4 (0.113)
SELECT *
FROM currency
/home/stereoplanet/public_html/system/library/currency.php:13
5 (0.161)
SELECT *
FROM weight_class wc
LEFT JOIN weight_class_description wcd ON (wc.weight_class_id = wcd.weight_class_id)
WHERE wcd.language_id = '2'
/home/stereoplanet/public_html/system/library/weight.php:9
6 (0.130)
SELECT *
FROM length_class mc
LEFT JOIN length_class_description mcd ON (mc.length_class_id = mcd.length_class_id)
WHERE mcd.language_id = '2'
/home/stereoplanet/public_html/system/library/length.php:9
7 (0.167)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE keyword = 'cum_cumpar'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:55
8 (0.197)
SELECT DISTINCT *
FROM information i
LEFT JOIN information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE i.information_id = '3' AND id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
9 (0.179)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=3'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
10 (0.201)
SELECT *
FROM information_image
WHERE information_id = '3'
ORDER by sort_order ASC
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:47
11 (0.159)
SELECT *
FROM information_to_layout
WHERE information_id = '3' AND store_id = '0'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:37
12 (0.132)
SELECT *
FROM layout_route
WHERE 'information/information' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route ASC LIMIT 1
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
13 (0.121)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
14 (0.507)
SELECT *
FROM category c
LEFT JOIN category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '0' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
15 (0.250)
SELECT *
FROM banner_image bi
LEFT JOIN banner_image_description bid ON (bi.banner_image_id = bid.banner_image_id)
WHERE bi.banner_id = '6' AND bid.language_id = '2'
ORDER BY bi.sort_order ASC, bid.title ASC
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/banner.php:5
16 (0.126)
CREATE TABLE IF NOT EXISTS subscribe ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `email_id` varchar(225) NOT NULL, `name` varchar(225) NOT NULL, `option1` varchar(225) NOT NULL, `option2` varchar(225) NOT NULL, `option3` varchar(225) NOT NULL, `option4` varchar(225) NOT NULL, `option5` varchar(225) NOT NULL, `option6` varchar(225) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `Index_2` (`email_id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 ROW_FORMAT=DYNAMIC;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/account/newslettersubscribe.php:46
17 (0.095)
SELECT *
FROM information_to_layout
WHERE information_id = '3' AND store_id = '0'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:37
18 (0.117)
SELECT *
FROM layout_route
WHERE 'information/information' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route ASC LIMIT 1
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
19 (0.115)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
20 (0.095)
SELECT *
FROM information_to_layout
WHERE information_id = '3' AND store_id = '0'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:37
21 (0.132)
SELECT *
FROM layout_route
WHERE 'information/information' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route ASC LIMIT 1
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
22 (0.115)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
23 (0.092)
SELECT *
FROM information_to_layout
WHERE information_id = '3' AND store_id = '0'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:37
24 (0.117)
SELECT *
FROM layout_route
WHERE 'information/information' LIKE CONCAT(route, '%') AND store_id = '0'
ORDER BY route ASC LIMIT 1
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
25 (0.118)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
26 (0.120)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
27 (4.087)
SELECT *
FROM banner_image bi
LEFT JOIN banner_image_description bid ON ( bi.banner_image_id = bid.banner_image_id )
LEFT JOIN ( SELECT `manufacturer_id` , CONCAT( 'index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=', manufacturer.manufacturer_id ) AS manlink, CONCAT( 'manufacturer_id=', manufacturer.manufacturer_id ) AS manquery
FROM `manufacturer` ) AS tmpman ON ( tmpman.manlink = bi.link )
LEFT JOIN url_alias ua ON ( tmpman.manquery = ua.query )
WHERE bi.banner_id = '8' AND bid.language_id = '2'
ORDER BY bi.sort_order ASC , bid.title ASC
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/design/banner.php:22
28 (0.450)
SELECT *
FROM information i
LEFT JOIN information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
ORDER BY CAST(i.sort_order AS CHAR), LCASE(id.title) ASC
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:31
29 (0.166)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=23'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
30 (0.124)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=5'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
31 (0.121)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=4'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
32 (0.124)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=25'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
33 (0.123)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=6'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
34 (0.122)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=3'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
35 (0.371)
SELECT *
FROM category c
LEFT JOIN category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '0' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
36 (0.119)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'module'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
37 (0.423)
SELECT *
FROM information i
LEFT JOIN information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
ORDER BY CAST(i.sort_order AS CHAR), LCASE(id.title) ASC
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:31
38 (0.158)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=23' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
39 (0.129)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=23'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
40 (0.121)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=5' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
41 (0.136)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=5'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
42 (0.124)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=4' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
43 (0.124)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=4'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
44 (0.123)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=25' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
45 (0.127)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=25'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
46 (0.126)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=6' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
47 (0.124)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=6'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
48 (0.134)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=3' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
49 (0.124)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=3'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
50 (0.121)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=7' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
51 (0.118)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=7'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
52 (0.124)
SELECT *
from url_alias
where query='information_id=24' limit 1;
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/catalog/information.php:23
53 (0.126)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=24'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
54 (0.136)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=3'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
55 (0.136)
SELECT *
FROM url_alias
WHERE `query` = 'information_id=3'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php:132
56 (0.093)
SELECT *
FROM extension
WHERE `type` = 'total'
/home/stereoplanet/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
57 (0.080)
SELECT SUM(amount) AS total
FROM customer_transaction
WHERE customer_id = '0'
/home/stereoplanet/public_html/system/library/customer.php:201